HomeRólunkSegítségAz áruház kezeléseKifutó termékekKapcsolatfelvétel
Bejelentkezés      cikk található
kontakt
Hazai ügyfélszolgálat és garancia:     BoneShaker 2006 Bt.
+36-30-825-9395
info@dt4you.hu
több>>
Newletter
Newsletter

Az áruház kezelése

Az áruház kezelése

Általános információk

A  www.dt4you.hu és www.dt4you.com  online áruház irányítója a: Firma Handlowo Usugowa Mikado Import Eksport,  Objezierska u.  3, 64-600 Oborniki. Az áruház interneten értékesíti termékeit.

Hazai ügyfélszolgálat:

Boneshaker 2006 Bt, 2133 Sződliget, Attila u. 73., info@dt4you.hu, +36-30-825-9395

Ajánlatunk


A www.dt4you.hu és www.dt4you.com  ajánlata nem a cég készletére vonatkozik. Ez egy kereskedelmi ajánlat a Kereskedelmi Kódex/Törvénykönyv (Commercial Code) értelmezése alapján. Ez csupán tárgyalásra  szólít fel (a Kereskedelmi Kódex 75 cikk. Alapján). Minden ár bruttó ár ÁFA-val együtt. Az árak EUR-ben vannak megadva. Az árak nem tartalmazzák a különféle szállítási költségeket, és előzetes értesítés nélkül megváltoztathatók. Az ajánlatban szereplő egyes áruk képe, leírása és paraméterei kismértékben eltérhetnek az elérhető áruk  tényleges megjelenéstől vagy paramétereitől. Ez különösen a színekre vonatkozik.

Rendelés:

A rendelés teljesítése a rendelés leadásától a feladásig számított 3 – 25 munkanap (kivéve, ha a termékleírás mást tartalmaz). Amennyiben az Ügyfél adatok (Client particulars) nincsenek pontosan kitöltve, a rendelés nem fogadható el. Kérjük adja meg telefonszámát, hogy bárilyen probléma esetén azonnal el tudjunk járni. Megrendelést online áruházunkon vagy e-mail-en keresztül fogadunk el.  Egyedi megrendelésnél regisztráció nem szükséges. Az adatok feldolgozásához kérjük a következő adatokat adja meg: Ügyfél név, vezetéknév, e-mail cím, telefonszám.

Amennyiben a rendelés egésze vagy része nem teljesíthető, ennek megfelelően az ügyfelet e-mailben, levélben vagy telefonon értesítjük.  A vásárlót a rendelés teljesítésének végső napjáról  e-milben vagy telefonon értesítjük.  
A rendelés teljesítésének ideje a rendeléstől a rendelés feladásáig eltelt munkanapok számát jelenti. A wire transfer (átutalás) esetén a rendelés teljesítésének ideje az eladó számláján a  fizetés jóváírásától a megrendelt termék feladásáig eltelt munkanapok számát jelenti.

A Magyarországra szállítandó megrendelés esetén online áruházunk magyar ügyfélszolgálata végzi az egyeztetést telefonon vagy e-mailben.

Szállítás Magyarország területén belül :


Futár előre fizetéssel
: 15 EUR
Futárnak fizetés a szállítás teljesítésekor: 31 EUR
Ingyenes szállítás: minimum 800 EUR értékű áru rendelése esetén
Biztosítás: a szóbanforgó termék 0.25 % a, legalább 1 EUR
 

Amennyiben a terméket nem veszik át, a szállítás valamint az áruházhoz visszaszállítás teljes költsége az Ügyfelet terheli.
A teljes szállítási idő a rendelés teljesítési valamint kiszállítási idejét jelenti. Az eladó nem felelős  a tőle független okokból bekövtkező szállítási késedelemért.

Elfogadott fizetési módozatok:


-    Banki átutalás
-    Fizetési kártyával
-    Fizetés szállításkor

Átutalás  vagy a számlára történő közvetlen fizetés előtt egyeztesse a megrendelés adatait. Rendeszeres átutalás esetén az áruház nem vállal felelősséget a rendelés teljesíthetőségének megerősítése előtt megtörtént átutalásért. Ebben az esetben a megrendelt, ám nem szállított alkatrésznek megfelelő összeget az Ügyfél részére visszatérítjük.
A számlát a regsztrációs adatkapon, vagy levélben vagy faxon megadott adatok, valamint a vásárló -  aláírás nélküli számlakiállításra vonatkozó - vásárlói meghatalmazás alapján állítjuk ki.

Visszáru és panaszkezelés:

Az egyedi jellemzők miatt a www.dt4you.hu és www.dt4you.com áruháztól vásárolt áruk jelentős indok alapján visszaküldhetők (pl. A termékleírásban nem szereplő hibák, téves méretmegadás, a leírástól eltérő paraméterek stb.), a FHU MIKADO Import Eksport, ul. Objezierska 3, 64-600 Oborniki címre küldött nyilatkozat kíséretében. Ebben az esetben a magyarországi ügyfélszolgálat –igény esetén - segítséget nyújt a visszaküldésben, de a szállítás költsége a vevőt terheli. Csak sérülésmentes és nem használt árut veszünk vissza sértetlen címkével. Amennyiben az Ügyfél eláll a vásárlástól a terméket a fent említett címre kell visszajuttatni.
Ebben az esetben az áruház garantálja az árunak megfelelő érték visszatérítését, az áru visszaérkezte után. Az áru visszaszállításának teljes költsége az Ügyfelet terheli.  Az Ügyfél nem küldhet vissza árut az áruház költségére.  Amennyiben a szállítás az említettek nem megfelelően történik, (például az átvevő költségére), az Ügyfél számára visszatérítendő összeg a szállítás költségével csökkentett lesz. A visszaérkezést követően az Ügyfél által megadott bankszámlára történik az összeg visszautalása. Kivételes esetben a visszatérítés pénzesutalványon is történhet. Ebben az esetben a pénzesutalvány költsége az aktuális  visszatérítendő összeget terheli.
 

A panaszokat 14 napon belül kivizsgáljuk. A felhasználó hibájából eredően sérült termék vagy megalapozatlan panasz esetén  minden költség az Ügyfelet terheli.  
 

Ügyfél személyes adatai:

Miden személyes adatot kizárólag a rendelési foyamat során használunk fel, és más módon nem használható, illetve nem adható át. Az Ügyfél beleegyezik hogy adatait az említett módon felhasználjuk.

Végső rendelkezések:

A www.dt4you.hu és a www.dt4you.com  nem felelős az Ügyfél login neve alatt és jelszavával történt megrendelésekért. A www.dt4you.hu és www.dt4you.com fenntartja a rendelkezés egészének vagy részének megáltoztatásának jogát.

Bármilyen további, a www.dt4you.hu és www.dt4you.com online áruházzal kapcsolatos ügylet során felmerülő vitás kérdés esetén békés megoldásra törekszünk. Amennyiben az említett kérdésben nem születik békés megoldás az ügy hivatalos megoldása az illetékes oborniki bíróságra tartozik.style="cursor:hand"
 
DT SWISS Komponenty rowerowe
DT4YOU  - Profi kerékpár alkatrészek projekt strony www.artso.pl cms
 
MTB
MTB
MTB
MTB
MTB
MTB>>
A weboldalra történő belépéssel beleegyezik a cookie-k használatába. Böngészője beállításaiban megtilthatja a cookie file-ok mentését és használatát.
OK